fbpx

Wie is Anke

Het is mij passie met natuurgeneeskunde vermoeidheid- en hormoonklachten bij vrouwen te verhelpen. 

in het kort

Ik ben nu al weer 17 jaar natuurgeneeskundige en heb al vele vrouwen blij gemaakt met een resultaat waar ze alleen maar van konden dromen.

Waarom ik me richt om deze vrouwen te helpen is omdat de huisarts hierbij geen hulp kan bieden. Veel vrouwen vinden het fijn om met een andere vrouw te spreken die al deze levens fase heeft door lopen.  De ervaring en de veranderingen die in je lichaam plaats vinden te bespreken. En wat je aan de klachten kan doen.

Mijn visie is dat vrouwen eerder gebruik moeten maken van de hulp. Er zijn zoveel vrouwen die jaren lang met klachten rondlopen en denken dat het zo hoort. Pijn in je buik hebben stemmingswisselingen pijnlijke borsten enz.

Mijn missie is dat vrouwen niet vermoeid en depressief de dag door moeten komen maar met een grote lach.

Ik weet dat je een energieke vrouw wil zijn zonder belemmerende gevoelens. Gewoon lekker in je vel zitten af een toe een beetje uitdaging en ook voldoende rust om bewust te zijn en meer van dingen te genieten.

Je wilt je dag beginnen vol energie en niet startte na een slechte nachtrust. Niet de piekeraar en tobber te willen zijn. Ook niet weet hoe je de dag door moet komen met een veel te druk  programma.  Maar ook niet het overdreven met alles mee te moeten doen.

Door specifieke opleidingen te volgen heb ik veel inzicht over de vrouwelijk hormonen.  Maar vooral hoe je hormonen kan beïnvloeden met voeding, gedag en gebruik van supplementen. Weten welke opleidingen ik gevolgd heb klik hier.

Voor mij is het prachtig om te zien hoe een vrouw weer opbloeit. De vermoeidheid en depressiviteit en allerlei andere klachten zijn weg. Als ze weer ontspannen kunnen zijn en kunnen lachen en lekker in hun vel zitten. Daarvoor doe je het voor.

IK WIL JOU INSPIREREN

Het is mijn missie jou te inspireren. Dat je ervaart dat kleine veranderingen soms verrassend groot resultaat kan hebben. Laat je angst en onzekerheid los dat je nooit geen energie meer zou hebben de vrolijke vrouw weer te worden die je was. 

Ik werk als natuurgeneeskundige met echt contact. Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Ik geef je graag mijn persoonlijke aandacht, dat werkt stimulerend,  en het geeft je energie. Daarnaast geef ik je duidelijkheid en verfrissende nieuwe inzichten die je direct kan toepassen.

VREUGDE, VRIJHEID EN VERTROUWEN

Dat is wie jij bent en jij bent de basis. Je hebt de kracht om daar dagelijks mee aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen. Het resultaat is veel groter dan alleen een klacht die weg is. Je belangrijkste succes is namelijk dat je, je eigen gevoel en intuïtie weer terug hebt. Het pad waar jij jezelf goed bij voelt.

MIJN BOODSCHAP VOOR JOU

Kies voor jezelf. Want wanneer jij voor jezelf kiest, kies je voor een betere gezondheid en het geeft je een gelukkiger leven. Zet hierin vandaag nog je eerste stap en neem contact met me op.

Ik kijk ernaar uit je spoedig te ontmoeten!
Anke

wat jij nodig hebt is hulp

bij het oplossen van je klachten 

 • Je wilt van je klachten af en wilt ervoor gaan
 •  Je energie terug krijgen dat is wat je wilt
 • Je klachten zijn niet overdreven en dat weet jezelf heel goed
 • Je wilt met iemand aan tafel die je begrijpt
 • Voor jou zijn er oplossingen waar je gelukkig van wordt

            Stuur hier je berichtje

 • Bel  06-10501241
 • Mail me dan bel ik je terug
 • info@ankesimons.nl
 • Waalweg 21 2988CH Ridderkerk
 • Registraties: VBAG 2.080400 A RBCZ 911728R               
 •      Praktijkcode 9012873   Zorgverlener nr. 90033883           
 •      KVK 
 • Privacy beleid
 • Parkeren voor de deur
 • Verhindert of afspraak verzetten. Doe dat 24 uur van te voren dan is het geen probleem. Indien een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd  ben ik helaas genoodzaakt deze in rekening te brengen
>