fbpx

Gratis hormoon checklist

Eenvoudig checklist om te kijken waar jou hormoonklachten vandaan komen.

Je krijgt zo snel mogelijk de uitslag en 3 persoonlijke tips van mij om mee te beginnen in je mailbox 

Je bent tussen de 45-55 en wilt van je energie tekort vermoeidheid, stemmingswisselingen maar ook van je opvliegers afkomen

Heb je koffie nodig om op gang te komen of dat het je helpt door een dip heen te komen. Je hebt als moeder niet meer het gevoel gezellig en leuk te zijn voor je kinderen. Je voelt je moe afgemat en je kan niet meer goed op gang komen. Dat probleem is niet alleen vandaag maar dit speelt al een tijdje.

  • Je slaapt slecht
  • Je vergeet snel dingen
  • Je bent niet meer gezellig
  • Je bent soms echt kattig
  • je hebt opvliegers en nachtzweten

En zo heb je een hele waslijst van klachten die je kan opnoemen.

Je herkent dit waarschijnlijk wel en loopt al veel te lang rond gelopen met je klachten.

Je denkt het komt wel goed maar achter af gezien heb je echt al een tijdje klachten.

Bij hormonen denken de meeste mensen aan de vrouwelijke hormonen wat ook logisch is maar weet dat stress en bloedsuiker ook geregeld wordt door hormonen en invloed hebben op je vrouwelijke hormonen.

Weet dat na je 45 ste ook je hormonen veranderen. Je gaat van vruchtbare levensjaren naar de onvruchtbare. Je gaat richting overgang. Je hormonen schommelen.   

Eigenlijk ben je het al een tijdje goed zat. Iedere keer dat je nee moeten zeggen omdat je te moe bent. Het begint je omgeving ook al op te vallen. Ze gaan al zeggen moet je niet een beetje rustiger aan gaan doen. Het voelt als of je een oud mens bent en waar bemoeid iedereen zich mee. Het is nu tijd om stappen te ondernemen ik wil hier wat mee doen.

Ik ben nog niet oud en wil weer leven zoals het hoort.  Weet dat er oplossingen zijn. Leefstijl en voeding aanpassen kan al veel betekenen. Maar denk ook aan specifieke  supplementen die bij jou klachten passen.  

Door het invullen van de vragenlijst krijg je, je eerste check op een paar hormonen die bekent staan dat ze de klacht van vermoeidheid en overgangsklachten kunnen geven als ze niet goed functioneren.

Neem de eerste stap vul de online Hormoon checklist in!

Het is heel eenvoudig online in te vullen

Ik geef je 3 persoonlijke tips

Ik geef je 3 tips waarmee je kan gaan starten je klachten op te lossen.

>