fbpx

Zo interessant vind ik mezelf niet.


Maar ik heb de nodige hobbels

moeten overwinnen in het leven.

Dat is me gelukt.

Ik inspireer nu vrouwen in een lastige

periode in hun leven "de Overgang".

GRATIS voor jou eerste check voor je hormonen 

De Hormoonchecklist 

Het is, denk ik 15 jaar geleden ik ontdekte waarom zit ik niet lekker in m'n vel. Waarom heb ik minder energie? Ik ben toch nog geen oude vrouw?

Het was de rekening voor de voorgaande periode van m’n leven. Ik heb toen achteraf gezien erg op m’n tenen gelopen.

Even in het kort terug in de tijd: een kind wat ziek was en regulier niet geholpen kon worden. Iedere moeder begrijpt dat dit bakken energie slurpt. Wat nu te doen. Je verstand gebruiken en rustig blijven is in de eerste plaats van belang. Zoeken naar mogelijkheden. En ja gevonden in Dr. Westerman hij heeft ons kunnen helpen. We hadden een lange weg te gaan maar we zijn er gekomen.

Ik ben in deze periode ook zo veel mogelijk gaan studeren. Ik werd gestimuleerd door Dr. Westerman.Ik wilde precies begrijpen wat er aan de hand was. Hoe dit het beste opgelost kon worden. En dat is ook gelukt.

 Ook ’n man heeft diverse malen heftige gezondheidsproblemen gehad met langdurige ziekenhuis opnames. Ook dan is het een groot voordeel als je weet wat er in een lichaam gebeurt en wat je kunt verwacht.

M'n geduld, hulp en aandacht hebben z’n vruchten afgeworpen. Iedere keer is het herstel bijzonder goed verlopen dat de artsen in het ziekenhuis er verbaasd over waren hoe dat mogelijk was. De vraag die ik vaak kreeg waar ik verbaasd over was “hoe kun je het vol houden”? Ik zie het als vrouw ga je op je oerkrachten. Schouders er onder en vooruit kijken. Iedere stap vooruit is een overwinning.

Voor mij is heel belangrijk de kennis hoe een lichaam werkt. Weten welke voeding je er in stopt voor welk resultaat en veel geduld en liefde geven dan komt het goed.


Dit gelden zowel voor het opknappen van onze zoon als voor m’n man. Maar dat gelden natuurlijk ook voor mij zelf. Doordat ik goed eten m’n rust nam wanneer het kon en geduld had. Zo kwam ik die periode door.

Ik ben blij dat ik nu een praktijk heb voor vrouwen van 45-55.  Ik weet de regulieren zorg is voor acute problemen en kan niets met vermoeidheid, energie tekort en overgangsklachten. Het inlevingsvermogen wat je als vrouw door maakt wordt zo  gemist. Een vrouw voelt zich letterlijk in de kou gelaten door het onbegrip van haar klachten.

Om te zien hoe snel een vrouw weer beter in haar vel komt te zitten. Met leefstijl aanpassen en voeding dat is gewoon geweldig. Daar ga ik voor dat is mijn missie.

Buiten m’n werk vind ik koken ook leuk en vooral lekker.
Met de klein kinderen spelen o, zo leuk ik maak er echt tijd voor.

En nu is het jouw beurt. 

Ik ben oprecht heel benieuwd. 

Waar loop je tegen om je klachten op te lossen?

Wat houdt je nog tegen?


Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul het formulier hieronder in. 

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Mijn missie is om vrouwen in een moeilijke levensfase die er is tussen de 45 -55 jaar verder te helpen.  Dat het een nieuwe periode in je leven gaat worden zonder vervelende klachten.

Ga aan de slag, vul het formulier in en ik kom binnen de kortste tijd bij je terug.

0 of 350

 Anke Simons | Waalweg 21, 2988 CH Ridderkerk ZH

K.v.K 24420922 BTWnr.NL002173065B16

Registaties: Praktijkcode 9012873 | Zorgverlener  90033883

     VBAG 2.080400 A  Orthomoleculaire geneeskunde  |  RBCZ 911728R |  Nuttige info 

Anke Simons Natuurgeneeskunde is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.
>