fbpx

Anke Simons
Natuurgeneeskunde 
voor vrouwen van 40+  


Anke Simons

Natuurgeneeskunde voor vrouwen mijn missie


Ik help vrouwen die zich niet prettig voelen en klachten hebben, zodat zij weer energiek de dag door komen.

 

Voel jij, je moe, uitgeput gewoon waardeloos?

Kost het je moeite om voor jezelf te kiezen?

Als vrouw zijn wij in gesteld iedereen te helpen en aandacht te geven.

Je zegt dat je het met veel plezier en liefde doet.

Gevolg je hebt teveel op je bordje en weinig tijd voor jezelf.


Voor heen spatte de energie erbij je vanaf.Je was altijd in voor een activiteit. Maar nu zit je 's avonds uitgeblust op de bank. Pffff..... Je hebt geen energie meer om iets te ondernemen. Het maakt je chagrijnig en je kunt maar weinig hebben van je partner en kinderen.


Je lichaam gaat sputteren en kan niet meer. Je hormonen die veel regelen weten niet meer wat te doen. Je bent echt de enige niet. Dit zijn klachten die veel vrouwen dagelijks hebben.


Voor jouw is het belangrijk te gaan denken waar gaat het mis. Als je wil dat  een expert met je meedenkt, je begrijpt, inspireert en echt verder helpt, dan ben ik er voor je. Ik help je graag.

Anke als jouw hulp en coach


Ik ben Anke Simons en met natuurgeneeskunde begonnen toen onze zoon toen 7 jaar na ziekte en veel antibiotica gebruik niet opknapte. Regulier konden ze er niks mee. Onder tussen al een half jaar niet naar school gegaan.


Door een tip bij een natuurgeneeskundige arts terecht gekomen. De bijwerking van de antibiotica was het grootste probleem. Met veel geduld en inzet zijn we het probleem de baas geworden. Als je kind één jaar lang niet naar school gaat omdat het zich niet goed voelt en zelfs geen spelletje meer kan spelen is dit voor de rest van het gezin ook niet eenvoudig.   


Als moeder vecht je voor je kinderen en in mijn geval voor de oplossing van het probleem. Ik wilde ook het probleem begrijpen wat de antibiotica heeft aangericht. Hoe je dit kan repareren. Ik ben de schoolbank in gestapt voor de oplossing. Dit doe dit nog steeds om de laatste nieuwste ontwikkelingen te volgen.


Vervolgens kreeg ook m'n man last van bijnier uitputting. In de volksmond burn-out genoemd, dat kon er dan ook nog wel bij. De natuurgeneeskundige arts heeft hem ook ondersteund en indirect mij opgeleid.


Door dit alles te hebben mee gemaakt kwam ik tot de conclusie dat mijn missie was andere vrouwen te helpen. Vrouwen die op de toppen van de tenen lopen maakt niet uit waardoor en daarbij verschillende gezondheidsklachten hebben.


Je wilt jezelf weer zijn.

Het maakt niet uit wat de oorzaak is waardoor jij in een diepe dip zit. Door de juiste ondersteuning en aanvulling kom jij er weer boven op. Ik heb het zelf ervaren dat het wél kan terug in je energie.


Wat ik door de jaren heen zie is dat deze twee klachten bij veel bij vrouwen voorkomen. Vaak hebben vrouwen wel eens blaasontsteking. Hiervoor wordt behandeld met antibiotica. Maar er wordt geen probiotica ingezet. Diarree en vage vermoeidheidsklachten zijn vaak het gevolg hiervan.


Ook bijnier uitputting/ burn-out gaan of er tegen aan zitten. Het zijn allemaal benamingen van dat je het op dat moment zelf niet meer goed onder controle hebt. Ook dat komt veel voor bij vrouwen van 40+.


Dit zijn echte klachten waar ik wel wat mee kan door mijn kennis en ervaring. Als natuurgeneeskundige ben ik opgeleid om het lichaam als een geheel te zien. Alle organen werken met elkaar. Je ben niet alleen maar een stukje huid of darm. Dat is precies waar het om gaat. Blijf je kijken alleen naar dat stukje en klacht gaat niet weg dan weet je dat het probleem ergens vandaan komt waar je het niet verwacht. Ik help jouw daarom ook graag verder om uit de dip te komen.

Dit is waar ik voor sta


Vage klachten bij de bron aanpakken. Uitleggen hoe het lichaam werkt en wat het nodig heeft om goed te kunnen werken.


Ik heb gemerkt dat veel vrouwen niet goed weten wat goede voeding is. Het ontbreken van gezonde vetten die zo belangrijk zijn voor de hormonen is er al zo eentje.


Voor jouw is het dus ook handig als we je voedseldagboek nalopen. Zitten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft in je maaltijden verwerkt.


Dit is maar 1 dingetje je begrijpt dat er veel meer is. Daarom heb je een expert nodig die met je mee kijkt. In stappen voor jouw de oplossing biedt. Want hoe beter jezelf voed en verzorgt, hoe eerder jezelf weer terug vindt.


Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijke contact op.


Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen.

© Anke Simons Natuurgeneeskunde voor vrouwen. All rights Reserved   I    Disclaimer