fbpx

tel. 06-10501241  info@ankesimons.nl

Anke Simons

Natuurgeneeskunde

voor vrouwen van 40+
                                  Mijn eigen verhaal 

Ik ben Anke Simons, natuurgeneeskundige. Toen onze zoon – toen 7 – na ziekte en veel antibioticagebruik niet opknapte, kreeg ik interesse in het vak. Het lukte de reguliere gezondheidszorg niet om de klachten van mijn zoon op te lossen. We probeerden van alles, maar niets hielp. Ondertussen kon hij van ellende al een half jaar niet naar school.

We waren ten einde raad.

Na een gouden tip belandde ik bij een natuurgeneeskundige arts. Zij legde direct de vinger op de zere plek: de bijwerkingen van de antibiotica hadden de gezondheid van mijn zoon ondermijnd. 

Met veel geduld en inzet zijn we het probleem de baas geworden. Als je kind zo ziek is dat hij maanden niet naar school kan – en zelfs geen spelletje meer kan spelen – is dit niet eenvoudig. Voor hem én voor de rest van het gezin.

Als moeder vecht je voor je kinderen. Ik wilde zelf begrijpen wat de antibiotica had aangericht. Hoe ik dit kon repareren. Daarom stapte ik de schoolbanken weer in. Dit doe dit nog steeds om de laatste nieuwste ontwikkelingen te volgen.Het was nog niet voorbij

Mijn zoon knapte weer op, maar vervolgens kreeg m'n man last van bijnier-uitputting. Jij kent deze aandoening onder een andere naam: burn-out. Ook hier hielp de natuurgeneeskundige arts ons het werkelijke, onderliggende probleem aan te pakken. Ze ondersteunde mijn man en leidde indirect mij verder op.

Na al die aandacht voor mijn gezin was ik uitgeput. En… gingen mijn ogen open. Ik kon als vrouw, als moeder, als echtgenote, zelf óók wel wat ondersteuning gebruiken. 

Vanaf toen verdiepte ik me in de specifieke klachten van vrouwen in mijn situatie. 

Vrouwen die op de toppen van hun tenen lopen, waardoor dan ook. En die daarbij verschillende gezondheidsklachten ontwikkelen.

Zo ontstond mijn missie om vrouwen van 40+ te helpen zichzelf weer te worden. 
Gratis Hormonen-checklist

.De hormoon-checklist geeft inzicht in de verschillende hormonen waar vaak klachten van komen.


Vind snel uit hoe jij je beter kan voelen door je hormonen beter te begrijpen. Je krijgt van mij een persoonlijke mail en 3 tips waar je mee kan beginnen.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact op.

Een afspraak is op korte termijn is mogelijk.


Vragen kun je via het onderstaande formulier versturen, ik zal deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Je kunt ook bellen 06-10501241.

__CONFIG_widget_menu __ {"menu_id": "2", "kleur": "tve_red", "dir": "tve_horizontal", "font_class": "", "FONT_SIZE": "", "ul_attr": "", "link_attr ":" "," top_link_attr ":" "," trigger_attr ":" "," primaire ":" "," head_css ":" tve-u-1657fdc8d59 "," background_hover ":" ####### # ########## CE271B "" main_hover ":" ################## CE271B "," child_hover ":" ###### ############ fff "} __ CONFIG_widget_menu__

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

privacybeleid.

Anke Simons Natuurgeneeskunde


Ik help vrouwen van 40+ met onbegrepen klachten. De klachten zijn wisselend van pijntje tot depressief zijn. Natuurgeneeskunde biedt goede uitkomst voor de vele klachten.


Contact

tel. 06-1051241

E: info@ankesimons.nl

Adresgegevens 

Anke Simons Natuurgeneeskunde

Waalweg 21

2988 CH Ridderkerk-Rijsoord

Nederland

>