fbpx

tel. 06-10501241  info@ankesimons.nl

Anke Simons

Natuurgeneeskunde

voor vrouwen van 40+
Hoe jij jezelf weer wordt

Het maakt niet uit hoe je in een diepe dip bent gekomen. 
Wat voor jou belangrijk is om te weten: door de juiste ondersteuning en aanvulling kom je er weer bovenop. Ik heb het zelf ervaren. Dat je energie wél weer kan terugkomen.Als natuurgeneeskundige ben ik opgeleid om je lichaam als geheel te zien. Immers: al je organen werken met elkaar samen. Je ben niet alleen maar een stukje huid of een darm. Van enkel dat ene stukje behandelen gaan je klachten niet echt weg. Maar helaas wordt er wel vaak op die manier tegenaan gekeken. 

Jou als geheel zien, dat is precies waar het in de natuurgeneeskunde om draait. Met de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan weet ik dat je probleem ergens vandaan komt.

Waarschijnlijk is de oorzaak iets anders dan je verwacht. Ik help jou die oorzaak te vinden, en stappen te zetten die je uit je vervelende dip halen.


Zo help ik je


We pakken vage klachten bij de bron aan. Je gaat ontdekken hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft om weer goed te kunnen werken.

Zo heb ik gemerkt dat veel vrouwen niet goed weten wat voor hen goede voeding is. Je krijgt tekorten, bijvoorbeeld in de gezonde vetten die je nodig hebt voor je hormoonhuishouding. Daarom lopen we je voedseldagboek na. Krijg je alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft?

Voeding is maar één onderdeel, je begrijpt dat er meer zij. Zoals je ritme, je belasting en je ontspanning. 

Samen gaan we op onderzoek en bedenken we stappen die je helpen weer die gezonde, energiek vrouw te worden die je altijd was. 

Zodat je de dingen kunt doen die je altijd weer deed. 

Je enthousiast op je werk storten, genieten van je gezin, weer eens wat vaker tijd nemen voor je hobby's. En 's avonds nog alle puf hebben om er met je partner of vriendinnen op uit te gaan. 
Wat anderen hebben ervaren


Ik heb veel te lang lopen tobben met verschillende klachten. Zeker na dat de huisarts had gezegd je wordt wat ouder dan krijg je wat klachten dat hoort er bij. Nu weet ik waar de klachten vandaan kwamen. Ik heb m'n voeding verandert en hulp van supplementen. Anke heeft me alles uit kunnen leggen en de klachten kunnen oplossen. Ik kan het iedereen aanraden die vervelende klachten heeft Anke eens naar te laten kijken. Janneke


Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe eerder je jezelf weer terugvindt.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?


Vul het formulier in met je vraag.

Dan neem ik dan zo snel mogelijk contact met je op.


Je kunt ook bellen 06-10501241.

__CONFIG_widget_menu __ {"menu_id": "2", "kleur": "tve_red", "dir": "tve_horizontal", "font_class": "", "FONT_SIZE": "", "ul_attr": "", "link_attr ":" "," top_link_attr ":" "," trigger_attr ":" "," primaire ":" "," head_css ":" tve-u-1657fdc8d59 "," background_hover ":" ####### # ########## CE271B "" main_hover ":" ################## CE271B "," child_hover ":" ###### ############ fff "} __ CONFIG_widget_menu__

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons 

privacybeleid.

Anke Simons Natuurgeneeskunde


Ik help vrouwen van 40+ met onbegrepen klachten. De klachten zijn wisselend van pijntje tot depressief zijn. Natuurgeneeskunde biedt goede uitkomst voor de vele klachten.


Contact

tel. 06-1051241

E: info@ankesimons.nl

Adresgegevens 

Anke Simons Natuurgeneeskunde

Waalweg 21

2988 CH Ridderkerk-Rijsoord

Nederland

>